Mercè Jou, de la plataforma Hereus UDC 1931, ha assistit a la junta de portaveus d'avui, dimarts
Mercè Jou, de la plataforma Hereus UDC 1931, ha assistit a la junta de portaveus d'avui, dimarts
Barcelona

Convergència vol mantenir sense canvis el grup de CiU al Parlament

CDC defensa mantenir com a portaveu adjunta del grup parlamentari la diputada crítica d'Unió Mercè Jou

RedaccióActualitzat

CDC vol mantenir el grup de CiU al Parlament sense cap modificació, a diferència del Congrés dels Diputats. És a dir, els diputats d'Unió i els de Convergència no es repartirien els temps i tampoc es preveuen canvis en les comissions. CDC aposta per aquesta via ja que només queden dos plens abans de la dissolucio del Parlament i la convocatòria de les eleccions el 27 de setembre i és partidària que els responsables de les feines de les comissions puguin acabar les seva tasca.

Convergència també manté com a portaveu adjunta del grup parlamentari la diputada crítica d'Unió, Mercè Jou. De fet, avui, dimarts, Jou, de la plataforma Hereus UDC 1931, ha assistit a la junta de portaveus, com cada setmana, malgrat que el secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, va demanar la seva substitució la setmana passada per Roger Muntanyola, diputat afí a Duran i Lleida.

Dimecres, Turull es reunirà amb Muntañola per explicar-li la voluntat de CDC. Dimarts que ve, a més, el president Artur Mas explicarà en ple els canvis en el govern, i qui intervindrà per part de CiU és el president del grup, Jordi Turull, sempre que no hi hagi una altra ordre des de Presidència.

Anar al contingut