Una de les entrades de l'Audiència Nacional de Barcelona
L'Audiència Nacional de Barcelona ha condemnat una dona per fingir el seu segrest i demanar un rescat a la seva mare
Barcelona

Condemnada a tres mesos de presó una dona que va fingir el seu segrest

La dona demanava com a rescat 3.500 euros a la seva mare

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Barcelona ha condemnat una dona a tres mesos de presó i una multa de 135 euros per un delicte d'estafa, agreujada per abús de circumstàncies personals després de simular el seu segrest i intentar cobrar un rescat a la seva mare. Els fets van passar el 15 de febrer del 2012, quan la dona va fingir, amb l'ajuda de dos homes, que havia estat segrestada per un grup de narcotraficants i va trucar a la seva mare demanant un rescat de 3.500 euros.

Suposadament, la dona havia robat mig quilo de cocaïna i per reparar-ho els presumptes segrestadors demanaven a la seva mare que els donés els diners l'endemà al matí si volia veure a la seva filla amb vida. La víctima no va arribar a pagar el rescat ja que va posar els fets en coneixement de la policia immediatament i, poques hores després, l'estafa va quedar al descobert.

El judici no s'ha arribat a celebrar després que les parts han arribat a un acord sobre la pena dels acusats. Dos dels condemnats podran substituir els tres mesos de presó per una multa de 540 euros.

Anar al contingut