Badalona

Concentració a Can Ruti en suport del jove de 21 anys en coma per una pallissa

El cas d'aquest jove, que es debat estre la vida i la mort, està sota secret de sumari i continuen les investigacions

RedaccióActualitzat

Més d'un centenar de persones s'han concentrat aquesta tarda davant de l'hospital de Can Ruti, a Badalona, on hi ha ingressat en Sergio, un noi de Montcada i Reixac de 21 anys.

Ha volgut ser un acte de suport i també per reclamar justícia per al jove, que està en coma profund des del 22 de novembre per una pallissa que va rebre d'un grup de nois quan sortia d'una discoteca.

Els fets van passar davant la discoteca Tropicana de Malgrat de Mar. Els dies posteriors hi va haver fins a 11 detinguts, dels quals un va ingressar a la presó perquè té antecedents. La resta estan en llibertat amb càrrecs per l'agressió i per omissió d'auxili.

 

Els pares diuen que no volen venjança, sinó que volen justícia per al seu fill i per a tots els fets similars que passen actualment. Diuen que amb els seu fill s'hi van acarnissar. Li van donar un cop i va caure a terra. Es va fracturar el cap i va quedar inconscient. La mare continua explicant que, quan ja era a terra, els quatre joves que el van atacar li van seguir pegant.

Segons explica la família, ell està greu, moltes seqüeles, bona part de les quals són irrecuperables, però que s'ha d'esperar que es desperti. Els pares tenen fe perquè el Sergio és molt jove i pensen que lluitarà.

Mentrestant, el cas d'aquest jove, que es debat entre la vida i la mort, està sota secret de sumari i continuen les investigacions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut