Sónar 2017
Sónar 2017(font:ACN)

Comencen els més de 140 concerts i sessions del Festival Sónar

Hi han actuat Princess Nokia, Arca, Dawn, i Young Beef , entre molts altres. Craig Richards ha tancat la jornada

RedaccióActualitzat

El Festival Sónar ha obert aquest migdia portes d'una edició que, a més dels seus 140 concerts i sessions, repartits en nou escenaris, creix en activitats extramusicals i s'estén per Barcelona, amb potents exposicions en diferents punts de la ciutat, congressos i activitats professionals.

 

Després de la sessió maratoniana de Björk d'aquest dimecres; Justice, Soulwax, Nicolas Jaar, DJ Shadow, Moderat, Eric Prydz i De La Soul són alguns dels principals reclams d'aquest festival, associat tradicionalment a la música electrònica, encara que fa ja molts anys que va diversificar gèneres.

La rapera nord-americana Princess Nokia ha estat el gran reclam del festival d'aquest dijous. La cantant ha pujat a l'escenari acumulant, però, gairebé una hora de retard.

 

Princess Nokia causing a heat wave at SonarVillage by @estrelladamm #sonar2017

A post shared by Sónar Festival (@sonarfestival) on

 

Les previsions apunten que el nombre d'assistents estarà entre les 105.000 i les 120.000 persones que van tenir en edicions anteriors, el 52% d'ells estrangers.

Mesures de seguretat

Respecte a la seguretat, les mesures seran bàsicament les mateixes que altres anys, ja que, recorden els organitzadors, fa temps que s'està "en alerta quatre". Això no obstant, el nombre d'agents de policia a l'exterior dels recintes principals serà més alt, a causa dels últims atemptats.

Com solen acollir a molts espectadors viatgers, l'organització adverteix que no es podrà entrar al recinte amb maletes i borses o motxilles grans, ni amb monopatins, càmeres professionals, drons, punters làser, pals de selfie o objectes afilats.

Igualment, per evitar haver de deixar-los a la porta, Sónar informa que tampoc es permet l'entrada amb menjar o beguda o aerosols.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut