L'acusat, que està en llibertat, arriba al jutjat
L'acusat, que està en llibertat, arriba al jutjat

Comença el judici per l'assassinat d'una jove de Montblanc el 2014

L'acusat està en llibertat provisional després d'haver pagat una fiança de 30.000 euros, fet que va provocar la indignació de familiars i amics de la víctima

RedaccióActualitzat
Aquest dilluns comença el judici per l'assassinat de la jove montblanquina Sara Lozano el 25 d'octubre del 2014. El cadàver de la jove va aparèixer mig calcinat en una finca que havia estat propietat de l'acusat. La fiscalia i l'acusació particular demanen 20 anys de presó per assassinat.

Segons la fiscalia i l'acusació particular, l'acusat seria l'última persona que va tenir contacte amb ella, ja que es va oferir a portar-la a casa la nit dels fets. Segons les seves conclusions, després que la víctima i l'acusat intentessin tenir relacions sexuals, ell l'hauria asfixiat i li hauria calat foc quan encara estava viva.

L'acusat sempre ha negat el crim tot i reconèixer que va sortir amb la víctima aquella nit, i actualment es troba en llibertat provisional després d'haver pagat una fiança de 30.000 euros, fet que va provocar la indignació de familiars i amics de la víctima.

La defensa demana l'absolució de l'acusat i al·lega, com a atenuants, intoxicació alcohòlica i alteració psíquica.

En els pròxims dies declararan 28 testimonis i una trentena de mossos d'esquadra. L'acusat no declararà fins a l'últim dia de judici, el 8 de març.
Anar al contingut