Barcelona

Colau es reunirà dijous amb la Federació d'Associacions de Veïns

La guanyadora dels comicis també tindrà contactes amb Esquerra Republicana, el PSC i la CUP els pròxims dies

RedaccióActualitzat

La guanyadora dels comicis a la ciutat de Barcelona, Ada Colau, ja ha dibuixat el seu perímetre d'actuació. Dijous es reunirà amb la Federació d'Associacions de Veïns. Paral·lelament, mantindrà contactes amb Esquerra Republicana, el PSC i la CUP. Colau admet que necessitarà acords, però ja ha avisat que no comptarà amb Convergència i Unió, Ciutadans ni el PP, ja que els separa el model de ciutat.

Esquerra Republicana, el PSC i també la CUP, amb els quals Colau veu prou punts en comú, estan disposats a parlar de pactes. Tots tres s'han mostrat conciliadors respecte a possibles aliances. Per Colau, el punt de partida és el seu pla de xoc per als primers mesos de mandat, el qual preveu invertir 160 milions d'euros per generar ocupació, multar els bancs que no posin al mercat social els seus pisos buits i reforçar els menjadors i les beques d'alimentació. La primera cita d'Ada Colau és avui amb la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona.

De moment, Colau no s'ha estat de denunciar unes reunions extraordinàries que ha convocat l'Ajuntament de Barcelona per tancar contractes d'última hora. Des de l'Ajuntament de Barcelona s'ha negat l'acusació de Colau.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut