Científics catalans busquen un substitut natural de la sal

Barcelona (ACN).- L'Hospital de Sant Pau ha obert una investigació per trobar un substitut natural de la sal per poder prevenir malalties com la hipertensió. Es tracta d'una de les investigacions del programa Henufood, en què a més de Sant Pau també hi participen l'Institut Català de Ciències Cardiovasculars, l'Hospital de la Vall d'Hebron i la Universitat de Lleida. Els respectius centres investiguen sobre com reduir les grasses saturades o com potenciar l'efecte antioxidant dels aliments. L'objectiu és aconseguir un impacte directe en el 70% de les llars espanyoles. El projecte Henufood ha suposat una inversió de 23,6 milions d'euros, dels quals un 44% procedeix del ministeri de Ciència i Innovació.
Científics catalans busquen un substitut natural de la sal

Científics catalans busquen un substitut natural de la sal

Barcelona (ACN).- L'Hospital de Sant Pau ha obert una investigació per trobar un substitut natural de la sal per poder prevenir malalties com la hipertensió. Es tracta d'una de les investigacions del programa Henufood, en què a més de Sant Pau també hi participen l'Institut Català de Ciències Cardiovasculars, l'Hospital de la Vall d'Hebron i la Universitat de Lleida. Els respectius centres investiguen sobre com reduir les grasses saturades o com potenciar l'efecte antioxidant dels aliments. L'objectiu és aconseguir un impacte directe en el 70% de les llars espanyoles. El projecte Henufood ha suposat una inversió de 23,6 milions d'euros, dels quals un 44% procedeix del ministeri de Ciència i Innovació.