Barcelona

Chacón confirma que vol ser la cap de llista del PSC a les eleccions generals

Tal com va avançar TV3, la secretària de Relacions Internacionals del PSOE i exministra es postularà per repetir com a candidata del PSC a les eleccions generals

Actualitzat

Carme Chacón ha confirmat aquest dijous que es presentarà a les primàries del PSC per ser la cap de cartell electoral dels socialistes a la província de Barcelona, tal com va avançar TV3. Chacón ha oficialitzat la seva candidatura en una roda de premsa a la seu central del PSC a Barcelona i ha assegurat:

"Em sento útil i crec que quan una persona se sent útil hi ha de ser", ha assegurat en una compareixença davant dels mitjans.

La secretària de Relacions Internacionals del PSOE i exministra ha dit que després de consultar-ho amb companys i companyes "sent la responsabilitat i les ganes" de tornar a presentar-se "perquè els catalans i catalanes siguem punta de llança en la fi del govern de Mariano Rajoy".

Davant de les càmeres, el seu missatge ha estat que vol contribuir a "posar fi a les polítiques del PP, d'asfíxia social i de menyspreu a la gent que ho està passant més malament, sempre de discriminació amb Catalunya i d'una corrupció sistèmica que s'ha d'acabar". 

Chacón ha recollit el guant que li va llançar Miquel Iceta. La líder dels socialistes catalans la va animar a presentar-se.

La candidatura de Chacón és l'única que hi ha per encapçalar el cartell electoral del PSC a Barcelona a les eleccions generals. 

Per triar el cap de llista per Barcelona, el 26 de juliol se celebraran primàries, en les quals els socialistes també votaran el candidat a la Generalitat i el candidat a la presidència del govern espanyol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut