Futbol

César Ferrando no vol que el Nàstic s'obsessioni amb l'ascens de cara a la visita del Múrcia

Davant la possibilitat que el Nàstic derroti el Múrcia aquest diumenge i se situí en zona d'ascens a Primera, César Ferrando ha volgut deixar clar que el que realment necessita l'equip és tranquil·litat i no pas pensar en aquesta circumstància. El tècnic dels grana no vol que el seu equip torni a punxar quan més a prop està de situar-se entre els tres primers i és per això que vol defugir tota ansietat en demanar calma als seus jugadors. Tot i això, Ferrando també ha recordat que el de diumenge és un partit important que cal tirar endavant.

Actualitzat
Un partit a casa i tres punts més. Aquesta és la idea que César Ferrando intenta transmetre als seus futbolistes abans que s'enfrontin diumenge al Múrcia. Una setmana més, el Nàstic té la possibilitat -si els resultats acompanyen- de situar-se en zona d'ascens i, veient els precedents, el tècnic dels grana intenta tranquil·litzar la plantilla per evitar ensopegades innecessàries.

Ferrando no vol que l'equip s'obsessioni amb aquest objectiu -el Nàstic es troba a dos punts del Cartagena, tercer- i és per això que demana calma per tal d'encarar el partit amb garanties. L'entrenador defuig qualsevol qualificatiu com "partit clau" per buscar una reacció diferent en els seus jugadors i guanyar un partit important però no pas perquè pugui deixar l'equip en ascens sinó perquè és el pròxim compromís del Nàstic al Nou Estadi i hi ha tres punts en joc.

Reforços interns


El tècnic valencià dels tarragonins també s'ha referit a la possibilitat que l'equip es quedi sense reforços d'hivern i ha conclòs que els millors fitxatges seran homes com Redondo, N'Gal, Rubén Navarro i Mairata, recuperats ja de les seves respectives lesions.

Anar al contingut