Els Mossos han trobat 400.000 comprimits de medicaments il·legals contra la disfunció erèctil
Els Mossos han trobat 400.000 comprimits de medicaments il·legals contra la disfunció erèctil
Barcelona

Cau a Catalunya el principal punt de venda il·legal de Viagra a tot el món

Hi ha dos detinguts, un home i una dona veïns de Premià de Mar, que venien més de 150.000 comprimits al mes a través d'internet

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat a Catalunya el principal punt de distribució internacional de medicaments il·legals contra la disfunció erèctil.

Des de Premià de Mar, al Maresme, es venien per internet més de 150.000 comprimits al mes procedents de l'Índia. Els Mossos han detingut un home i una dona, de 53 i 35 anys, de nacionalitat estrangera, per presumpte tràfic de medicaments il·legals, contraban i pertinença a banda criminal.

La investigació va començar aquest febrer quan una oficina de Correus del Vallès Occidental va denunciar l'arribada d'un paquet foradat amb una gran quantitat de medicaments. Es va intervenir per ordre judicial i això va permetre identificar-ne el destinatari, que tenia una botiga de complements de telefonia mòbil a Premià.

En l'escorcoll del local i l'habitatge de l'home, els agents van trobar 250 paquets procedents de l'Índia amb uns 400.000 comprimits de medicaments il·legals contra la disfunció erèctil.

Segons els Mossos, només aquest any havien fet 2.900 enviaments, a clients d'Europa, majoritàriament Alemanya. Tot i això, es calcula que havien enviat més medicaments ja que funcionaven des del 2012 amb una gran xarxa internacional al darrere, segons els Mossos.

El presumpte responsable del punt de distribució ja ha ingressat a la presó per ordre judicial, mentre la investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Anar al contingut