Barcelona

Catalunya tasta gairebé tots els cinquens premis

La majoria dels cinquens premis del sorteig de la loteria de Nadal s'han fixat en Catalunya. El 77607, que ha caigut íntegrament a la Bruixa d'Or de Sort. El 43802, que ha anat a Tarragona i Palma. El 51972, a Getafe; el 49271, molt repartit per tot Catalunya: Barcelona, Granollers, Igualada, Premià de Mar, Premià de Dalt, Terrassa, Gavà, i també a Sevilla, Pontevedra i València. El 57580, a Barcelona, Alacant, Sagunt i Saragossa. El 31821, també a Barcelona, Madrid i Astúries. I el 6679, a l'administració número 30 de Barcelona, a la Roca del Vallès i a Madrid. El 51972 i l'últim cinquè premi, el 34030, han passat de llarg de Catalunya.

Actualitzat
Els cinquens premis equivalen a 50.000 euros per sèrie i, aquest any, han tingut predilecció per Catalunya. Els quatre primers cinquens han sortit entre dos quarts de deu i les deu del matí, per tant, molt matiners. La resta els ha costat una mica més. Sobretot un cinquè, que ha sigut el darrer a aparèixer i, per tant, el que ha tancat el sorteig.

A dos quarts de deu, els nens de Sant Ildefons han cantat el 77607, que s'ha venut íntegrament a Sort, a l'administració més popular de tot l'Estat, la Bruixa d'Or. El seu propietari, Xavier Gabriel, ha explicat que, naturalment, està molt satisfet per haver repartit aquest premi.

Uns minuts més tard ha saltat el 43802, que ha estat molt repartit i que entre altres administracions s'ha venut a la número 1 de la Rambla Nova de Tarragona i a Palma.

Un altre cinquè que ha sortit és el 51972, venut íntegrament a Getafe, a Madrid. Aquest sí que que s'ha oblidat completament de Catalunya.

A les deu tocades ha aparegut un cinquè premi més: el 49271, un número molt repartit entre administracions de tot l'Estat: Barcelona, Granollers, Igualada, l'administració número 1 de Premià de Dalt, la número 2 de Premià de Mar, l'administració número 1 de Terrassa, la número 3 de Gavà. També ha anat a parar a Sevilla, Pontevedra i a València.

Quan només faltaven cinc minuts per les onze del matí, els nens han cantat el 57580, que s'ha venut, en part, a l'administració 88 del carrer Numància de Barcelona. Però també a Alacant, Sagunt i Saragossa.

Poc després han cantat el 31821, força distribuït al conjunt de l'Estat, però que també ha vingut, en part a l'administració número 60 del carrer Cadí de Barcelona. Madrid, i Astúries també han estat afortunades.

Un cop s'ha sabut la grossa i el segon premi, que han caigut a Madrid i a Getafe, respectivament, ha sortit un altre cinquè: el 6679, venut en part a l'administració número 30 de Barcelona, a la Roca del Vallès i a València.

El premi que ha trigat més a sortir ha estat l'últim cinquè, el 34030, que també ha passat de llarg de Catalunya i s'ha quedat a Guipúscoa, Lleó, Madrid i València.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut