Alguns dels realitzadors de la nova temporada 2015-2016 de Catalunya Ràdio
Alguns dels realitzadors de la nova temporada 2015-2016 de Catalunya Ràdio
Barcelona

Catalunya Ràdio presenta la temporada amb noves veus i formats diferents, i més a prop que mai dels oients

La programació s'ha presentat amb una emissió especial d'"El matí de Catalunya Ràdio" des del Camp Nou

RedaccióActualitzat

"Catalunya Ràdio viu amb tu" és l'eslògan de la temporada 2015-2016 de la ràdio nacional de Catalunya amb l'objectiu d'estar "més que mai al costat dels oients".

"El matí de Catalunya Ràdio" ha traslladat aquest dijous l'estudi al Camp Nou per presentar les novetats en l'emissora. I és que aquesta temporada que comença es compliran els 40 anys de les retransmissions de partits del Barça en català de Joaquim Maria Puyal (30 a Catalunya Ràdio).

"Estar més que mai al costat dels oients" és la filosofia de la nova temporada de Catalunya Ràdio que presenta novetats en la franja del migdia, de 12 a 14 h amb "La Vida" de la periodista Sílvia Coppulo que fins ara liderava "El suplement".

Aquest nou programa vol obrir els micròfons a la participació del oients per parlar de temes que afecten a tothom i "conservar l'esperit de proximitat" de les anteriors temporades amb "El suplement". Qui agafa el relleu d'aquest espai és Ricard Ustrell, que seguirà la informació i oferirà l'opinió el cap de setmana amb nous col·laboradors, com Antoni Bassas i Xavier Bosch o Sor Lucía Caram. Cada dissabte també s'organitzarà per Catalunya un concert especial i inèdit amb convidats sorprenents a "El suplement on tour". Una altra veu nova que convidarà a la reflexió i la tertúlia, cada dia a la sobretaula, és la de Xavi Freixes a "L'oracle".

Presència també important dels esports en la nova temporada: "El club de la mitjanit", amb Francesc Garriga com a conductor, a partir de les 23 h i el cap de setmana "Tot Gira" amb David Clupés.

Altres programes de l'emissora que es podran escoltar a partir de dilluns que ve són: "La Tribu" amb Xavi Rosiñol, "Les mil i una nits", amb Maria de la Pau Janer o "La nit dels ignorants" entre d'altres.

 

Anar al contingut