Gavà

Carod-Rovira recorda que les JERC no estan sotmeses a Esquerra i legitima que facin campanya pel "no"

Josep-Lluís Carod-Rovira s'ha referit avui al sentit del vot que demanaran les Joventuts del seu partit en el referèndum de l'Estatut. Carod ha recordat que les JERC són una associació sobirana amb entitat jurídica pròpia i que estan legitimades per fer campanya per l'opció que creguin més convenient. El líder republicà entén que el fet que les Joventuts no optin per l'opció que va sortir de l'executiva no perjudica les seves relacions i s'ha referit a la mateixa resolució de la reunió, en què es fa referència a les possibilitats de fer campanya per altres opcions. Finalment, Carod ha demanat, un cop més, respecte per la decisió d'Esquerra.

Actualitzat

El líder republicà ha aprofitat la seva visita a la LIII Fira d'Espàrrecs de Gavà per rebatre totes les crítiques que han caigut sobre el seu partit després de la decisió de l'executiva d'ERC. Carod- Rovira ha assegurat que la seva formació no assumirà "les conseqüències negatives de la decisió dels partits que no van complir la seva paraula amb la societat catalana i el pacte del Parlament el 30 de setembre".

Carod ha passat a l'atac després de demanar respecte per la seva opció i recordar que és democràticament legítima.  El dirigent d'Esquerra no vol pagar els plats trencats per l'actitud de Zapatero i la decisió de CiU de pactar un Estatut que ha titllat de "retallat". De fet, el líder d'ERC s'ha referit al president del govern espanyol i al partit nacionalista com elements que van trencar la il·lusió pel nou marc estatutari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut