Carlos Slim
Carlos Slim
Madrid

Carlos Slim anuncia que llançarà una OPA sobre el 100% del capital de Fomento de Construcciones y Contratas

L'empresari mexicà es veu obligat a formular l'oferta després de pujar fins a 36,5% la seva participació directa i indirecta en el grup de construcció i serveis

RedaccióActualitzat

Carlos Slim ha anunciat que llançarà una oferta pública de venda d'accions (OPA) sobre el 100% del capital de Fomento de Construcciones y Contratas.

L'empresari mexicà es veu obligat a formular l'oferta després de pujar fins a 36,5% la seva participació directa i indirecta en el grup de construcció i serveis.

Slim ha superat així la cota del 30% en la companyia també participada per Esther Koplowitz que obliga a llançar una OPA després de subscriure de títols addicionals en l'ampliació de capital que FCC acaba de fer.

L'empresari planteja la seva oferta a 7,60 euros per acció, preu que dóna una prima del 15,3% respecte al tancament de FCC durant la sessió de borsa d'aquest divendres (6,59 euros).

La companyia ha hagut de fer front en els últims temps a diverses ampliacions de capital per afrontar els mals resultats. I, de fet, aquest divendres mateix s'ha anunciat un ERO que afectarà 750 treballadors de la divisió de contrucció. La mesura afectarà el 15% de la plantilla.

Anar al contingut