Rescat.
Rescat. (http://rescat-cat.blogspot.com.es)
Barcelona

Bombers rescaten cinc excursionistes ferits o perduts a la muntanya

Els Bombers de la Generalitat han rescatat cinc excursionistes que s'havien extraviat a causa de la boira o havien quedat ferits en diferents rutes per la muntanya.

RedaccióActualitzat
Els Bombers de la Generalitat han rescatat en un dia cinc excursionistes que s'havien extraviat a causa de la boira o havien quedat ferits en diferents rutes per la muntanya.

Segons ha informat aquest Cos, quatre de les seves dotacions han intervingut durant la tarda de dissabte per rescatar una parella d'excursionistes a Alp (Cerdanya) que s'havia desorientat a causa de la boira i no podia trobar el camí de tornada al refugi Niu de l'Àliga en què s'allotjava.

Els Bombers també han rescatat un jove que ha caigut quan practicava senderisme a la zona del Salt del Mir de Santa Maria de Besora (Osona) i un altre excursionista que s'havia fracturat la tíbia i el peroné quan feia una travessia en grup per la muntanya al municipi de Tordera (Maresme).

A més d'aquests rescats, personal del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers s'ha mobilitzat aquesta tarda per atendre un jove que s'ha trencat un braç mentre esquiava, al costat de tres persones més, per la zona de Fontalba-Puigmal, a Queralbs (Ripollès).
Anar al contingut