Bàsquet

Barça i Madrid s'enfronten aquest dimarts al Palau (19 h, TV3), en el tercer partit de la sèrie

Les finals de la lliga de bàsquet es traslladen al Palau Blaugrana. Aquest dimarts (19 h, TV3), tercer partit d'una sèrie més igualada del que es podia preveure. Els homes de Xavi Pascual, amb el factor pista recuperat, estan convençuts que poden resoldre el títol sense haver de tornar a Madrid.

Actualitzat

Les finals de la lliga de bàsquet es traslladen al Palau Blaugrana. Aquest dimarts (19.00 h, TV3), tercer partit d'una sèrie més igualada del que es podia preveure. Els homes de Xavi Pascual, amb el factor pista recuperat, estan convençuts que poden resoldre el títol sense haver de tornar a Madrid.

El Barça de bàsquet vol decidir les finals al Palau, però per a això cal guanyar aquest dimarts el tercer de la sèrie. Xavier Pascual ja té la tàctica a punt, però caldrà que els pivots de l'equip estiguin més encertats que en el segon matx, caldrà això i els detalls que fan important un partit: començar bé, anotar tirs lliures i minimitzar les pèrdues de pilota. Tots dos equips han arribat molt justos en una temporada molt llarga.

Ara, la pressió torna a ser per al Barcelona, que, en cas de derrota quedaria molt tocat, a diferència del que va succeir en el segon matx. I, malgrat que la victòria madridista va ser justa i hi va haver diverses decisions que van perjudicar l'equip català, els blaugrana no han volgut entrar en absolut en el tema arbitral.

Pascual: "El Barça no té res a veure amb les designacions arbitrals"

L'entrenador del F. C. Barcelona, Xavi Pascual, ha comentat sobre la polèmica arbitral creada després de la derrota del Reial Madrid en el primer partit de la sèrie que el seu equip "no té res a veure amb la designació arbitrals".

"Jo només responc a qüestions esportives i si vull respondre-les. Ja decidirà l'ACB si aquest tipus de comentaris són oportuns o no. Nosaltres no tenim res a veure en les designacions arbitrals", ha declarat Pascual en roda de premsa.

Sobre els discursos del Reial Madrid després de la derrota en el primer partit, ha assenyalat: "Cal separar dos aspectes. D'una banda, les paraules parlen d'una acusació que el Barça té alguna cosa a veure amb les designacions arbitrals i el que es diu també és que l'ACB és manipulable en aquestes designacions".
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut