Washington

Barack Obama planteja una rebaixa d'impostos per als empresaris i la classe mitjana

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha reconegut que l'economia nord-americana ha alentit el seu creixement i ha demanat al Senat que desbloquegi una proposta de llei del seu govern que permetria abaixar els impostos a les petites i mitjanes empreses i a la classe mitjana. Obama ho ha dit en un discurs breu centrat en economia.

Actualitzat
Barack Obama creu que cal impulsar mesures noves després que l'economia nord-americana hagi frenat el seu ritme de creixement. El president dels Estats Units ha plantejat allargar la rebaixa d'impostos per a la classe mitjana -una mesura que acabava aquest any-, construir més infraestructures i retallar les taxes que han de pagar els empresaris sempre que es comprometin a crear nous llocs de treball als Estats Units. A més, ha posat sobre la taula diverses mesures per facilitar l'accés al crèdit a les empreses.

El president dels Estats Units ha plantejat aquestes iniciatives en un discurs breu centrat en economia i que es produeix poc després que es fessin públiques, la setmana passada, les xifres del PIB, que reflectien que el creixement de l'economia del gegant nord-americà va ser de l'1,6%, 8 dècimes menys del que s'havia calculat.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut