Huelva

Báñez acusa els socialistes de deixar el país en la ruïna econòmica i social

La nova ministra d'Ocupació i Seguretat Social del govern de Mariano Rajoy, Fátima Báñez, ha carregat durament contra l'anterior govern socialista. En un acte electoral a Andalusia, ha dit que ningú vetllarà tant pels parats i pels pensionistes com el PP, i ha acusat els socialistes d'enganyar el país i de deixar-lo en la ruïna econòmica i social.

RedaccióActualitzat
La ministra ha destacat que l'executiu s'ha trobat una situació molt més difícil de l'esperada, amb una desviació del dèficit del 6% esperat al 8% real, i que això els ha fet prendre mesures excepcionals i díficils, com la pujada dels impostos i l'IBI.

S'ha compromès a canviar les coses i a posar en marxa l'Espanya del futur i ha assegurat que els més dèbils, en referència a parats i pensionistes, no han de témer res de mans d'un govern del PP perquè, ha afegit, són la seva prioritat.

La ministra d'Ocupació ha indicat que després del pla de mesures vindran reformes com la de les administracions públiques, la de la reestructuració del sistema financer o la reforma laboral. I en aquest sentit ha donat un missatge als agents socials, de qui ha esperat que estiguin a l'altura de les circumstàncies.

Anar al contingut