L'Havana

Bachelet afirma després de reunir-se amb Fidel Castro que el líder cubà està "en molt bones condicions"

La presidenta xilena, Michelle Bachelet, ha vist Fidel Castro "en molt bones condicions". En aquests termes s'ha pronunciat després de reunir-se durant una hora i mitja amb el líder cubà a l'Havana. "Hem conversat estona", ha explicat Bachelet als periodistes. La presidenta de Xile ha afegit que l'entrevista amb Fidel ha estat "molt grata, molt important i de molt alt nivell".

Actualitzat
El president cubà, Raúl Castro, s'ha encarregat d'acompanyar Michelle Bachelet fins al lloc on hi ha el seu germà Fidel, que es manté en secret, després que la presidenta xilena s'ha reunit amb els seus compatriotes residents a Cuba. Bachelet fa a l'illa una visita d'estat de 72 hores, que va començar amb una entrevista al Palau de la Revolució amb Raúl Castro, per firmar diversos acords de col·laboració.

Fidel Castro, de 82 anys, no apareix en públic des del juliol del 2006 a causa d'una malaltia que el va obligar a cedir la presidència al seu germà petit. Ocasionalment, però, rep dirigents estrangers. Fa uns dies, per exemple, ja es va entrevistar amb la presidenta argentina, Cristina Fernández Kirchner.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut