Madrid

Aznar adverteix que Ciutadans es pot quedar la "primacia" del centredreta

Durant una conferència a Madrid, l'expresident espanyol ha dit que els electors creuen que "la unitat d'Espanya està millor representada per Ciutadans"

RedaccióActualitzat

L'expresident espanyol José María Aznar ha tornat a criticar aquest dilluns les polítiques de Rajoy sobre Catalunya i ha advertit que en aquestes eleccions del 27-S hi ha hagut "una clara victòria de Ciutadans" a l'espai del centredreta. De cara a les generals del 20 de desembre, Aznar opina que el partit d'Albert Rivera es pot quedar la "primacia" davant del PP en aquesta franja i cal que els populars reflexionin sobre els motius. Segons el seu parer, el votant català, espanyol i constitucionalista de Catalunya creu que "la unitat d'Espanya està millor representada per Ciutadans". Diu que els electors consideren que C's "defensa millor l'ordre constitucional."

Durant la seva participació en un col·loqui a Madrid, José María Aznar ha avisat que el procés independentista a Catalunya no afluixarà, sinó al contrari, es reforçarà de manera encara més radical. Després del 27-S, Aznar ha avisat que Catalunya està més dividida: "El procés secessionista continuarà, dirigit per les forces més radicals, que substituiran les forces menys radicals", i ha afegit: No sóc partidari d'una reforma constitucional que signifiqui que Espanya en el seu conjunt, la nació espanyola en el seu conjunt, hagi de pagar un preu als secessionistes."

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut