Inés Arrimadas, líder de Ciutadans a Catalunya
Inés Arrimadas, líder de Ciutadans a Catalunya

Arrimadas retreu a PP i PSOE que entrin en el "marc mental separatista"

RedaccióActualitzat

Ciutadans demana al PP i al PSOE que rectifiquin i no entrin en el "marc mental separatista" amb la polèmica dels llaços grocs. La líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, assegura que qui ha trencat la convivència a Catalunya són els independentistes, que són "els que han inundat els carrers de símbols polítics". Replica així als que han acusat Ciutadans d'atiar el conflicte.

"Hi ha una infinitat d'exemples que demostren que el separatisme fa molt temps que va traspassar totes les línies democràtiques. I quan un govern se salta les lleis, trenca la convivència. Quan un govern insulta més de la meitat de Catalunya, trenca la convivència. Quan un govern dona instruccions del que ha de pensar la gent pels altaveus d'un Ajuntament, està trencant la societat catalana."

Arrimadas també ha criticat l'última trobada "secreta" entre Calvo i Artadi: "El govern s'està reunint amb el separatisme i amb menys de la meitat de Catalunya, que ho tingui ben clar", ha dit. I ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que deixi de "blanquejar Torra a canvi de seguir uns mesos més a La Moncloa."

ARXIVAT A:
CsProcés català
Anar al contingut