Barcelona

Arrenca el Saló del Llibre de Barcelona amb un centenar d'expositors

El II Saló del Llibre de Barcelona ja ha arrencat al recinte de Fira de Barcelona en una edició que tindrà més d'un centenar d'expositors i més de 350 segells editorials representats amb la voluntat de convertir-se fins al 26 de novembre en el punt de trobada del sector del llibre.

Actualitzat
El saló, que l'any passat va rebre més de 60.000 visitants, tindrà com a convidats el Nobel Wole Soyinka; el primer bateria dels Beatles, Pete Best, i els escriptors Javier Cercas, Albert Sánchez Piñol, Faïza Guène i Eduardo Mendoza. També se sumaran als actes del saló els escriptors Russel Banks, Maria Mercè Roca i Chenjeray Hové, el poeta Enric Casasses, el periodista Ali Lmrabet, els músics Loquillo, Gerard Quintana i Jaume Sisa, i la cuinera Carme Ruscalleda, entre d'altres.

El Saló del Llibre farà unes 280 activitats dirigides a tots els públics, des de trobades amb escriptors, recitals de poesia, una reunió de traductors de Sánchez Piñol, o firma de llibres fins a lectures d'obres, a més de la final d'un Picalletres especial, on els concursants procedeixen de les biblioteques.
Anar al contingut