Barcelona

Arrenca el Festival LOOP de Videoart de Barcelona

Avui comença la sisena edició del Festival Internacional de Videoart de Barcelona, conegut com a LOOP'08. La ciutat es convertirà en la capital mundial d'aquest gènere, amb la participació de més de 800 artistes d'una seixantena de països. Un dels principals objectius del certamen és crear hàbits per acostar el ciutadà al videoart.

Actualitzat

El LOOP'08 és una plataforma de promoció, difusió i reflexió del videoart que pretén apropar aquest gènere artístic a tothom. És per això que les propostes creatives dels principals artistes de videoart s'exposaran a més d'un centenar d'espais: museus, centres culturals, universitats, galeries, escoles d'art, places públiques, botigues i restaurants...

Una de les noves propostes del festival del videoart d'aquest any és el LOOP DIVERSE, que se celebra amb motiu de l'Any Europeu del Diàleg Intercultural. Reconeguts artistes exposaran en diferents espais que tenen alguna significació especial per a la comunitat estrangera que viu a Barcelona, com per exemple el Centre de Cultura Contemporània o el local de la Federació d'Entitats Llatinoamericanes.

Durant aquests dies, l'Hotel Catalonia Ramblas serà l'escenari de la Fira LOOP'08, un punt de trobada adreçat als professionals que treballen en el terreny del videoart.

Anar al contingut