Barcelona

Arran denuncia la detenció i agressió a un militant per part de 4 policies nacionals

L'organització juvenil independentista assegura que "no es tracta d'un cas aïllat"

RedaccióActualitzat

Arran ha denunciat a través de les xarxes socials que un militant hauria estat detingut i agredit físicament per quatre agents de la policia espanyola. Segons l'organització juvenil independentista, el jove va ser arrestat mentre es manifestava davant la comissaria de la Policia Nacional de la Via Laietana.

Els fets haurien passat dissabte al migdia, quan el militant d'Arran Premià va ser detingut i conduït a l'interior de les dependències policials, on quatre agents l'haurien arraconat sota les escales, on no hi ha càmeres de videovigilància, i li haurien clavat "bufetades i puntades a les cuixes i als genolls". Posteriorment, va ser conduït a les dependències policials, on, segons Arran, "també va rebre comentaris vexatoris".

A mitja tarda, el militant va ser posar en llibertat amb càrrecs per resistència i desobediència a l'autoritat. L'organització juvenil independentista ha denunciat que "no es tracta d'un cas aïllat".

Segons Arran, el jove agredit participava en una "manifestació de suport a les campanyes antifeixistes encausades sota el lema #TotesSomAntifeixistes".
         
Arran ha recordat, a través d'un comunicat, les agressions de l'1-O i la detenció de dos joves de Tàrrega que van denunciar haver estat "greument apallissats per part de la policia espanyola".

"Davant la seva impunitat, nosaltres alcem la veu per denunciar-ho i seguirem prenent els carrers, hem perdut la por", afegeix l'organització.

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut