Miguel Arias Cañete, ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient
Arias Cañete es dutxa amb aigua freda des que es ministre. (Foto: EFE)
Madrid

Arias Cañete diu que ha deixat de ser "un malgastador d'aigua" i que ara es dutxa amb aigua freda per estalviar

Miguel Arias Cañete ha deixat de ser "un malgastador d'aigua". Ara es dutxa amb aigua freda abans de consumir mig litre més. El ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ho ha explicat durant la presentació de la iniciativa de la Comissió Europea "El món que vols, amb el clima que vols".

RedaccióActualitzat
El ministre d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, ha reconegut que era "un malgastador d'aigua", i que des que és "el ministre encarregat de l'aigua a Espanya" prefereix dutxar-se "amb aigua freda, abans de consumir mig litre més". És una confessió que Arias Cañete ha fet aquest dijous durant la seva intervenció en la presentació a Madrid de la campanya de la Comissió Europea "El món que vols, amb el clima que vols".

El ministre ha destacat que el seu departament ha canviat "radicalment" les polítiques de canvi climàtic i de reducció d'emissions de CO2 "amb molt d'esforç i amb molta il·lusió". Segons el titular de Medi Ambient, ara se centren en la reducció d'emissions fomentant projectes enfront la política del govern de Rodríguez Zapatero que, "per complir el protocol de Kioto, es compraven drets d'emissió pagant xifres astronòmiques".

Miguel Arias Cañete ha subratllat que ara "el govern aposta per les renovables", especialment per la biomassa o la cogeneració, i ha fet algunes recomanacions per reduir el consum energètic, com per exemple baixar un grau el termòstat de la calefacció per disminuir el consum un 7%.
Anar al contingut