Andorra

Andorra demana ajuda a Espanya per recuperar els cossos dels operaris atrapats sota el pont esfondrat

Les feines per treure de sota la runa els quatre cossos que encara estan atrapats per l'esfondrament del túnel de les Dues Valires a Andorra es reprendran aquesta tarda, quan s'espera que arribi des d'Espanya la maquinària pesada necessària per fer el rescat. Mentrestant, s'ha acordat aturar les obres fins que no s'avaluïn les causes de l'esfondrament, que ha causat la mort de cinc operaris que treballaven en la construcció de la infraestructura.

Actualitzat
Andorra ha demanat ajuda a Espanya per recuperar els cossos de quatre dels cinc operaris morts en l'enfonsament del pont d'accés al túnel de les Dues Valires. La cinquena víctima l'han treta de matinada i l'han traslladat en estat crític a l'Hospital de Nostra Senyora de Meritxell, on ha mort.

Els cossos dels altres quatre operaris que hi han perdut la vida no els poden recuperar perquè tenen por que l'estructura del pont s'acabi d'enfonsar del tot. Per això, Andorra espera per aquesta tarda l'arribada de maquinària pesant procedent d'Espanya. Mentrestant, s'han aturat les obres i així es mantindran fins que no s'avaluïn les causes de l'esfondrament.

Tercer accident a les obres del túnel

L'enfonsament d'aquest dissabte al túnel de les Dues Valires és el tercer accident laboral que hi ha en aquesta obra. El primer va ser el març del 2007, quan un treballador portuguès de 22 anys i sense permís de conduir va morir mentre conduïa un camió que transportava material d'obra.

El segon sinistre va passar l'abril d'aquest any, quan un treballador portuguès de 25 anys va perdre la vida després de caure al buit des d'una estructura de 20 metres. La investigació va determinar que no duia l'arnès fixat.
Anar al contingut