Cerdanyola

Albiol: "Proposarem tancar TV3 i obrir una televisió amb gent normal"

Diu que el que fa la televisió pública amb els diners de tots els catalans "és impresentable"

RedaccióActualitzat

En plena precampanya per a les eleccions del 21 de desembre, ahir, el candidat del PP català, Xavier García Albiol, tornava a posar els mitjans públics catalans en el centre de la polèmica. Pel líder del PP, "és impresentable el que està fent TV3 amb els diners de tots els catalans". Per aquesta raó, la seva proposta és fer un canvi radical. Tancar la televisió actual, fer fora tots els treballadors i crear-ne una de nova amb "gent normal".

En un acte a Cerdanyola del Vallès, Xavier García Albiol va dir que a Televisió de Catalunya "cal un canvi de dalt a baix" i que el PP proposarà que es tanqui i es torni a fer una televisió nova, "amb gent normal". Són unes declaracions de García Albiol al diari "Tot Cerdanyola", del grup El Món:

"A TV3 hi ha d'haver un canvi des de dalt a baix perquè és impresentable el que està fent aquesta televisió amb els diners de tots els catalans. Per tant, el Partit Popular proposarà tancar TV3 i obrir una televisió amb gent normal que sigui plural."

García Albiol també ha demanat que es limitin les subvencions que reben els mitjans públics com TV3 i Catalunya Ràdio perquè són "màquines de fabricar independentistes":

"En aquests moments, s'han aturat totes les subvencions que fan referència a entitats independentistes. En el cas de TV3, jo soc partidari que es limitin les subvencions d'una manera molt clara a TV3. És una màquina de generar independentistes. "

En referència a les subvencions que rep la resta de la premsa, García Albiol diu que, amb l'article 155, s'han aturat absolutament totes:

"Els diaris tenen dret a cobrar subvencions, les subvencions actuals ja estan tramitades des de fa mesos. S'estan pagant aquelles que són legals i estaven tramitades, però ara amb el 155 s'han aturat absolutament totes."

El líder del PP diu que es crearà un pla d'incentius "perquè les empreses tornin a Catalunya, que tornin a casa" i també fomentar les màximes ajudes a emprenedors i treballadors autònoms.

Intercanvi de tuits amb el Comitè d'Empresa

El Comitè d'Empresa de TV3 ha explicat que parlar amb els advocats per saber si les declaracions del líder del PP poden constituir un delicte d'incitació a l'odi.

Albiol ha contestat amb un tuit on parla de malentès i diu que "l'expressió 'normal' no te cap connotació ni referencia l'àmbit personal de ningú":


Les imtages a les que fa referència el candidat del PPC són aquesta protesta d'alguns veïns de Cerdanyola que el van increpar i insultar quan anava a un acte de precampanya a la ciutat:

ARXIVAT A:
Article 155Eleccions 21DReferèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut