La cuinera Ada Parellada
Barcelona

Ada Parellada denuncia un "sabotatge" al seu restaurant pel Sopar Groc Solidari

La cuinera denuncia "puntuacions molt baixes i crítiques falses" del Semproniana en plataformes de comentaris de restaurants

RedaccióActualitzat

La cuinera Ada Parellada ha denunciat un "sabotatge" al seu restaurant en plataformes de comentaris com Trip Advisor, Google Business o Facebook, on havien aparegut "puntuacions molt baixes i crítiques falses, perquè són gent que no han vingut".

Diversos tuitaires han difós aquest missatge de WhatsApp, que ha enviat la propietària del Semproniana, després d'haver anunciat el Sopar Groc Solidari, un sopar per recaptar diners per a la caixa de solidaritat de les entitats sobiranistes i que ha de comptar amb la presència de familiars dels polítics catalans empresonats.

 

 

La cuinera ha volgut agrair el suport que ha rebut per les xarxes socials i també a Trip Advisor haver retirat de la web les crítiques que "no són estrictament gastronòmiques".

Albà ha d'anar a declarar pròximament per un delicte d'injúries per haver publicat tuits contra la jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela, que va enviar a la presó als polítics catalans.

ARXIVAT A:
Procés catalàIndependència
Anar al contingut