Barcelona

Acusen un indigent de matar-ne un altre a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut un indigent com a presumpte autor de l'assassinat d'un altre indigent. La policia catalana ha detingut el sospitós al lloc dels fets.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un indigent com a presumpte autor de l'assassinat d'un altre indigent a la plaça Llucmajor de Barcelona, al districte de Nou Barris. Tot ha començat quan els dos indigents s'han barallat, per causes que encara es desconeixen, i el presumpte autor dels fets, de 45 anys, ha apunyalat al coll dues vegades la víctima, de 41 anys.

Cap a les dues de la matinada, els Mossos han rebut un avís informant que a la plaça Llucmajor hi havia una persona greument ferida i hi han desplaçat diverses patrulles. Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques s'ha desplaçat al lloc dels fets, on ha trobat la víctima greument ferida, i tot i els esforços que han fet per salvar-li la vida la víctima ha mort com a conseqüència de les ferides.

Poc després, la policia catalana ha pogut detenir el presumpte autor al lloc dels fets. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s'ha fet càrrec de les investigacions amb la intenció d'aclarir els fets.
Anar al contingut