Madrid

Mor l'actriu Mariví Bilbao, cèlebre per "Aquí no hay quien viva"

La intèrpret ha mort als 83 anys a casa seva, segons ha confirmat el seu representant.
Redacció
L'actriu Mariví Bilbao en una imatge recent. (Fotot: EFE)

L'actriu Mariví Bilbao en una imatge recent. (Fotot: EFE)

L'actriu Mariví Bilbao, cèlebre per la sèrie "Aquí no hay quien viva", ha mort als 83 anys per causes naturals, segons ha confirmat el seu representant. La intèrpret ha mort a casa seva en companyia de la seva família cap a les 12.30 hores.

Nascuda a Bilbao el 1930, l'actriu va fer carrera tant al cinema com a la televisió, si bé serà recordada pel seu treball a la petita pantalla, en especial pel seu paper de Marisa Benito a la sèrie "Aquí no hay quien viva". A més, també va aparèixer en la sèrie "La que se avecina", en la pell de Izaskun Sagastume.

Precisament, l'actriu havia abandonat el rodatge d'aquesta sèrie fa uns mesos "per cansament i per horaris, però no per malaltia", segons ha explicat el seu representant.

Pel que fa a les pel·lícules en què va participar, destaquen "Maktub" (2011), de Paco Arango; "No controles" (2010), de Borja Cobeaga; "Carmen" (2003), de Vicente Aranda; "Marujas asesinas" (2001), de Javier Rebollo; "Malena es un nombre de tango" (1996), de Gerardo  Herrero; o "Salto al vacío" (1995), de Daniel Calparsoro, director amb qui va participar en nombrosos films.

Com a reconeixement a la seva trajectòria professional, l'Associació d'Actors Bascos li va concedir el premi El Abrazo l'any 1996 i el diari "El Mundo" el premi Séller un any després.
SONS DEL DIA