Barcelona

Junqueras afirma que l'acord amb Mas per convocar eleccions és a prop

Després que Mas hagi dit que està "atònit" pel rebuig de Junqueras a les seves propostes, el líder republicà ha explicat que l'entesa permetrà convocar "els comicis que el país necessita"

RedaccióActualitzat

El líder d'ERC, Oriol Junqueras, afirma que l'acord amb el president de la Generalitat, Artur Mas, "és a prop" i que aquest pacte permetrà convocar "les eleccions que el país necessita" per '"obtenir una majoria independentista inapel·lable".

En les últimes hores, diferents dirigents de CiU han incrementat la seva pressió cap a ERC i el mateix Artur Mas ha dit avui sentir-se "atònit" pel rebuig republicà a les seves propostes. Aquest dimecres, Oriol Junqueras ha puntualitzat la posició del seu partit en dos comentaris a la xarxa social Twitter. A més de dir que l'acord és a prop i que les eleccions permetran aconseguir una majoria independentista, el dirigent republicà també ha fet un segon comentari en què assegura que "ERC no posa cap condició sobre els independents que vagin a les llistes ni als representants de la societat civil que s'hi vulguin sumar".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut