Barcelona

500 colombians de Barcelona se sumen a les protestes contra les FARC

Unes 500 persones han seguit a Barcelona la manifestació "Un milió de veus contra les FARC". La iniciativa, orquestrada via internet per un jove informàtic, havia de ser una manifestació virtual a la xarxa, pero ha tingut tant d'èxit que ha acabat sent un seguit de concentracions reals que han paralitzat Colòmbia i que ha tingut repercussió mundial gràcies a altres manifestacions que s'han fet en més de 130 ciutats d'arreu del mon.

Actualitzat
A la capital de Colòmbia, unes 50.000 persones s'han manifestat per demanar la fi de la violència al país i l'alliberament dels ostatges retinguts per les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia. La iniciativa, orquestrada via internet per un jove informàtic, havia de ser una manifestació virtual a la xarxa, però ha tingut tant d'èxit que ha acabat sent un seguit de concentracions reals que ha paralitzat Colòmbia i que ha tingut repercussió mundial gràcies a altres manifestacions que s'han fet en més de 130 ciutats d'arreu del món.

Aquestes rèpliques més discretes han tingut com a escenari capitals com Washington, Brussel·les, París i Londres. També Barcelona s'ha afegit a la iniciativa i unes 500 persones s'han aplegat aquest vespre a la plaça de Sant Jaume per demanar la pau. A la convocatòria de Barcelona, s'hi han sumat l'eurodiputat Ignasi Guardans; el secretari de Relacions Internacionals de CDC, Carles Llorens; la diputada convergent al Parlament de Catalunya Maria Rosa Fortuny, i els diputats de Ciutadans José Domingo i Antonio Robles.
Anar al contingut