Pakistan

150 morts al Pakistan quan recollien el carburant d'una cisterna accidentada

Les víctimes intentaven recollir el combustible que sortida d'una cisterna accidentada a la carretera

RedaccióActualitzat

L'accident i posterior incendi d'un camió cisterna carregat amb gasolina ha provocat més de 150 morts al Pakistan. A més, hi ha almenys un centenar de ferits. Les víctimes són persones que intentaven recollir el combustible quan, de cop i volta, la cisterna ha explotat.

Els fets han passat en una carretera pròxima a la ciutat d'Ahmedpur Est, a l'est del país, a més de 600 quilòmetres de distància de la capital pakistanesa.

Sembla que el camió ha bolcat perquè circulava amb excés de velocitat. A causa del sinistre, la cisterna ha quedat deformada, amb escletxes per on ha començat a rajar la gasolina. Aleshores, molta gent de la zona i altres conductors que passaven pel lloc s'han dedicat a recollir el combustible amb llaunes i bidons, fins que, de cop i volta, el tanc ha explotat i ha provocat una immensa bola de foc.

 

 

Alguns mitjans pakistanesos apunten que l'origen de l'explosió podria ser un cigarret mal apagat, que hauria provocat el foc que ha acabat fent explotar la càrrega.

Les autoritats han mobilitzat ambulàncies i helicòpters militars per traslladar els ferits cap a hospitals i centres de cremats, però es tem que la xifra de víctimes augmenti les properes hores.

En el moment de l'accident hi havia moltes persones a la carretera, perquè és la festivitat d'Eid-el Fitr, la festa musulmana que marca la fi del ramadà. 

 


 

Anar al contingut