"Vida privada"
"Vida privada"
NOMINACIÓ

"Vida privada", minisèrie coproduïda per TV3, nominada als Jerry Goldsmith Awards

"Vida privada", una minisèrie coproduïda per TV3, ha estat nominada als Jerry Goldsmith Awards, en la seva catorzena edició, per la millor banda sonora de produccions per a televisió.

La minisèrie "Vida privada", coproduïda per TV3, ha estat nominada als Jerry Goldsmith Awards per la millor banda sonora dins la categoria de produccions per a televisió.

Jordi Nus, autor de la banda sonora, neix el 1988 i comença a estudiar violí a l'edat de 4 anys al seu poble natal de les Borges Blanques. Va estudiar a l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc), on es va graduar en l'especialitat de composició l'any 2013 sota el mestratge d'Albert Guinovart. El 2014 es trasllada a Nova York per cursar un màster en Film Scoring a la Universitat de Nova York. És el compositor de "Vida privada", "The true ones" i "Retrats", entre altres.

La companyia d'origen espanyol Film Music Festival impulsa, des del 2006, els premis Jerry Goldsmith amb l'objectiu de reconèixer la feina dels músics en el sector audiovisual, especialment aquells que, tot i tenir una trajectòria professional potent, no han rebut el reconeixement merescut.

Els Jerry Goldsmith Awards es concedeixen en vuit categories -­música en format llarga durada, curt, videojoc, documental, televisió, publicitat/promoció, cançó i lliure creació­- a més d'un novè premi per al millor compositor de l'edició. Enguany, en la catorzena edició dels premis, que se celebrarà a finals de novembre, la banda sonora de "Vida privada" es troba entre les deu produccions dins la categoria de televisió.

"Vida privada"
La minisèrie de dos capítols dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Pablo Derqui, Aida Folch i Francesc Garrido, està basada en la novel·la homònima de Josep Maria de Sagarra. Enmig dels profunds canvis socials i polítics esdevinguts a Barcelona entre el final de la dictadura de Primo de Rivera i la Segona República, es produeix la decadència dels Lloberola, una família de l'aristocràcia barcelonina arruïnada econòmicament i socialment a causa de la incapacitat del seu patriarca per adaptar-se als nous temps. Frederic, el fill primogènit, no aconsegueix mantenir el seu estatus per culpa del seu poderós orgull, que el portarà a perdre la família i l'amant i el condemnarà a caure en una espiral de decadència.

"Vida privada" és una coproducció d'Oberon Cinematogràfica i TV3, amb la producció associada d'Impulsa Film i la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció: Sílvia Munt
Guió: Coral Cruz. Basat en l'obra literària de Josep Maria de Sagarra, publicada per Proa Edicions (segell editorial de Raval Edicions SLU)
Productor: Antonio Chavarrías
Productora delegada: Àngels Masclans
Productors executius TV3: Oriol Sala-Patau i Cruz Rodríguez
Productor associat: Santiago Lapeira
Intèrprets:Pablo Derqui, Francesc Garrido, Aida Folch, Pedro Casablanc, Maria Molins, Pep Cruz, Diana Gómez, Vicky Peña, Àgata Roca, Cristina Genebat, Empar Ferrer, Marta Angelat, Míriam Iscla, David Bagés, Nao Albert i Mingo Ràfols.
Director de fotografia: David Omedes
Música: Jordi Nus

 

Anar al contingut