És la més vista a les franges de més consum

TV3 suma 11 anys de lideratge consecutiu, un repte que semblava impossible

TV3 tancarà el 2020 amb un lideratge absolut anual i aconseguirà un nou rècord com a televisió capdavantera a Catalunya per onzè any consecutiu. Lidera les dues franges de més consum: el "day time" i el "prime time". Aquest 2020, a més, registra el millor "prime time" dels últims 11 anys

En aquests 11 anys, TV3 ha encapçalat l'audiència televisiva catalana en 110 dels 132 mesos, els últims 41 de manera consecutiva. És a dir, hem liderat tots els mesos dels darrers 3 anys, fet que ha establert un nou rècord.

Aquest 2020 (amb dades fins al 21 de desembre), TV3 ha liderat 322 dies, xifra que equival a un 90% del total i assoleix un altre rècord històric. De fet, en un 99% dels dies el programa més vist ha sigut de la cadena.

Pel que fa, precisament, al rànquing d'espais més vistos, TV3 situa 22 programes entre els 25 amb més audiència de l'any. Som la primera cadena de la història que ho aconsegueix.

 

 

Referent informatiu

A més, TV3 continua sent l'única cadena que té els informatius entre els programes més vistos, ja que compta amb la confiança dels espectadors en un any en què la informació, especialment la preventiva, divulgativa i de servei públic, ha estat molt important.

Els telenotícies són líders i referent, i dupliquen l'audiència dels informatius de les altres cadenes i creixen respecte de l'any passat. Així, el "TN vespre" i el "TN cap de setmana vespre" han registrat la millor mitjana anual de la seva història.

 

 

A banda, repeteixen lideratge i rècord històric en valoració qualitativa. Són, per tant, també líders en credibilitat i imparcialitat. La valoració qualitativa de TV3 conserva el rècord històric en el panell GfK per tercer any consecutiu, amb un índex de 8,5, i es converteix en la cadena generalista més ben valorada durant els 11 anys.

 

Entreteniment i xarxes

El 2020 ha estat un any de rècords també per a les estrenes i d'altres programes com "Està passant", "Tot es mou", "Planta baixa", "Preguntes Freqüents", "Zona zàping" i "APM? Extra".

Paral·lelament, TV3 també és la televisió líder d'audiència a internet a Catalunya aquest 2020. Les plataformes de difusió a la xarxa han obtingut les millors dades de la història tant a Catalunya com a Espanya i les reproduccions de vídeo han arribat gairebé als 125 milions.

 

 

ARXIVAT A:
TelevisióTv3
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut