"Polònia" i "El got d'aigua", guanyadors als Premis Zapping
Premi Valors per a "El got d'aigua"

"Polònia", millor programa d'entreteniment als Premis Zapping

El programa de sàtira política ha estat considerat el millor programa d'entreteniment del 2019 en la XXV edició dels Premis Zapping. L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya també ha concedit el Premi Valors al concurs d'oratòria de TV3 "El got d'aigua", presentat per Samantha Vall

"Polònia", programa líder a la seva franja i que arriba als 15 anys en antena, ha estat designat com el millor programa d'entreteniment en aquesta edició, la 25, dels Premis Zapping. La temporada passada, "Polònia" va obtenir una mitjana de 559.000 espectadors i una quota de 21,2%.

No hi ha senyals de cansament de l'audiència d'aquest programa, sempre pendent dels protagonistes de l'actualitat política, social i cultural. Fa poques setmanes, el 29 d'octubre, "Polònia" va fer el rècord de la temporada actual amb una quota del 25% i 612.000 espectadors.

Dins dels Premis Nominals que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, en la categoria Premi Valors, el jurat ha guardonat el programa "El got d'aigua", presentat per Samantha Vall i les "coachs" Alba Florejachs i Gemma Lligadas i en què la paraula és la protagonista. Un format de 10 capítols de "docuentertainment" amb ingredients de "talent show", en què es buscava el millor orador o la millor oradora jove de Catalunya, qui aconseguís seduir el públic i dominés millor el contingut i la posada en escena del discurs.

El jurat ha concedit aquest guardó a "El got d'aigua" per fomentar l'esperit crític i la tolerància vers diferents maneres d'entendre la vida i la societat, en un espai de debat i reflexió on els joves són els protagonistes.

Els Premis Zapping d'aquest any són un reconeixement al millor oci audiovisual de qualitat del 2019. A diferència d'altres guardons, els Zapping premien la qualitat, i no l'audiència, i són els consumidors i usuaris els que escullen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l'Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors.

L'Associació de Consumidors és una entitat sense ànim de lucre, integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu, obert a tots els ciutadans, és col·laborar en la millora de l'oci audiovisual fent-se ressò de la veu dels seus consumidors. Aquest any, l'acte de lliurament de la XXV edició dels Premis Zapping serà online, i es podrà seguir aquest dimecres, a les 20.00, a la seva web.

Anar al contingut