El disc

Lletra i Música:
Lletra:
Música:
Canta:
  1. "Don't give up" (Peter Gabriel)

    En tres mesos, "Don't give up" es va situar a la part mes alta de les llistes de vendes de la Gran Bretanya i els Estats Units. Interpretada per Peter Gabriel i Kate Bush, aquesta balada va formar part de l'àlbum "So", editat per Virgin el 1986 en el zenit de la carrera d'aquest artista, que havia liderat la banda britànica Genesis.
  2. "Sintonia de la Marató 205" -fragment- (Josep Maria Bardagí)

En la seva catorzena edició, "La Marató de TV3" es va plantejar un nou repte solidari: l'edició d'un disc en què el cervell era el fil conductor. La majoria de cançons incloses al compacte parlaven del record, la memòria, la nostàlgia...

Es tracta d'una col·lecció de clàssics del pop adaptats -alguns per primer cop- al català i cantats per un ventall d'artistes que reflecteixen la diversitat de la producció discogràfica del nostre país. El músic Marc Parrot, que ja va estar present amb la seva banda a la Marató del 2004, va ser el director musical i productor del projecte materialitzat en aquest CD, que inclou les onze cançons gravades expressament per a la Marató i quatre temes cedits.

El disc va sortir a la venda al preu de 9 euros, juntament amb els diaris "Avui", "La Vanguardia" i "El Periódico de Catalunya" del diumenge 11 de desembre de 2005.

Tots els beneficis generats per la venda del disc de "La Marató de TV3" es van destinar a finançar projectes de recerca mèdica per combatre l'Alzheimer i altres malalties del cervell.

VÍDEOS RELACIONATS
NOTÍCIES RELACIONADES
ELS DISCS DE LES ALTRES EDICIONS
Anar al contingut