El disc

Lletra i Música:
Lletra:
Música:
Canta:
  1. La banda sonora de "La vida és bella" s'obria amb la veu clara de la israeliana Noa interpretant la suggeridora melodia de "Beautiful That Way".

    GISELA va ser una dels diversos concursants de la primera edició d'"Operación Triunfo". Ha fet bandes sonores per a la Disney i actualment ha tret el tercer disc.

    MONJOS BUDISTES DE SAKYA TASHI LING. Els monjos budistes del monestir del Parc Natural del Garraf van rebre un Disc d'Or pel seu àlbum de debut, que fusiona la música pop i mantres.
  2. La partitura original de Josep Maria Bardagí, recollida i adaptada en anteriors edicions de La Marató per Marc Parrot i Jofre Bardagí, retorna en aquesta ocasió al registre jazzístic amb el saxofonista Llibert Fortuny.

    LLIBERT FORTUNY ELÈCTRIC QUINTET és un grup de jazz liderat pel saxofonista Llibert Fortuny, una figura rellevant dins del panorama jazzístic a casa nostra. La formació és la banda de La Marató 2007.

L'any 2007 "La Marató" de TV3 edita el seu tercer disc, que inclou cançons que parlen del cor i que tenen en comú valors universals, com ara la solidaritat, la superació, l'amor a la vida, conceptes associats també a moltes persones que pateixen malalties cardiovasculars, que són les patologies que van centrar la 16ena edició de "La Marató".

La nova proposta musical versiona al català cançons d'estils tan diferents com el pop rock, la rumba catalana, el funky, la fusió, el mestissatge, la lírica i bandes sonores. El disc inclou també la sintonia de "La Marató" interpretada per Llibert Fortuny Electric Quintet, que el 2007 van ser la banda del programa.

Per primera vegada, en el disc de "La Marató" de TV3 hi col·labora una intèrpret de talla internacional, la cantant de fados portuguesa amb arrels catalanes, Mísia. Dins el panorama espanyol, destaca la participació de La Oreja de Van Gogh i Il Divo. Antonio Orozco, Gisela i els monjos budistes del Garraf, Josep Carreras, Cris Juanico, Lax'n'busto, Peret, Quimi Portet són alguns dels cantants que s'han sumat també al projecte solidari, juntament amb artistes novells, com ara Nubla, Mazoni, Helena Miquel, Lluís Cartes i Las Migas.

La producció musical ha anat a càrrec de Marc Parrot, Ten Produccions i Jordi Cubino.

Les 170.000 còpies que es van editar del disc es van poder comprar juntament amb els diaris "Avui", "El Punt", "El Periódico de Catalunya" i "La Vanguardia" diumenge 9 de desembre de 2007. El preu va ser, com en edicions anteriors, de 9 euros. L'èxit de vendes del disc de 2006 va fer que se'n dupliqués el tiratge.

Tots els beneficis generats per la venda del disc de "La Marató" de TV3 aniran destinats a finançar projectes de recerca biomèdica sobre malalties cardiovasculars.

VÍDEOS RELACIONATS
NOTÍCIES RELACIONADES
ELS DISCS DE LES ALTRES EDICIONS
Anar al contingut