El disc

Lletra i Música:
Lletra:
Música:
Canta:
  1. "You've Got A Friend" (Carole King)

    "You've Got A Friend", de la nord-americana Carole King, és per mèrits propis un dels grans himnes solidaris. King la va incloure en l'àlbum "Tapestry", del 1971, un dels discos més venuts de la història de la música, que va convertir la seva autora en un dels nous valors de la música popular americana de la dècada dels setanta. La força de les seves cançons s'ha mantingut viva fins a l'actualitat.
  2. Jofre Bardagí reinterpreta la sintonia de La Marató de TV3 que havia compost i popularitzat el seu pare, el mestre Josep Maria Bardagí. Jofre Bardagí ha format part de grups com Glaucs o Nut i alterna la tasca de composició amb la d'interpretació. O, com diu ell mateix, "jo faig cançons". Tan simple i tan complicat com això.

Després de l'èxit assolit el 2005, "La Marató de TV3" va editar un nou disc amb cançons que tenien com a eix central la superació personal i la força de voluntat davant el patiment i la soledat, conceptes associats a la malaltia que centrava del programa: el dolor crònic.

Novament es tracta d'una sèrie de cançons molt conegudes del pop i del rock que s'han adaptat al català, algunes per primera vegada, cantades per artistes que representen una gran diversitat d'estils i generacions musicals.

La producció musical va anar a càrrec de Marc Parrot i Ten Produccions (Toni i Txasqui Ten).

Del disc, se'n van editar 90.000 còpies que es van posar a la venda, al preu de 9 euros, juntament amb els diaris "Avui", "El Punt", "La Vanguardia" i "El Periódico de Catalunya" de diumenge, 10 de desembre de 2006.

VÍDEOS RELACIONATS
NOTÍCIES RELACIONADES
ELS DISCS DE LES ALTRES EDICIONS
Anar al contingut