El Francesc, protagonista de "Jean-François i el sentit de la vida"
Dilluns, a les 23.00, a TV3

L'estupidesa insisteix sempre: "Jean-François i el sentit de la vida"

Després de descobrir "El mite de Sísif" i quedar fascinat, en Francesc decideix fer un gir a la seva vida i comença un viatge a París per conèixer el seu autor, Albert Camus.

El Francesc és un noi solitari de tretze anys que un dia a l'escola descobreix un llibre d'Albert Camus i queda fascinat per les idees del filòsof. A partir d'aquest moment, es fa dir Jean-François, es posa la jaqueta coll pujat i decideix convertir-se en existencialista.

Ara Jean-François té un objectiu: anar a Paris a trobar Camus. A la seva aventura l'acompanyarà la Lluna, una adolescent que viu el present, i que només té una condició per anar amb ell: fer una parada pel camí per retrobar-se amb el noi francès amb qui va tenir una historia l'estiu passat. El Jean-François i la Lluna emprenen un viatge per, amb Camus o sense ell, descobrir quin és el sentit de la vida.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Producció: A Contraluz Films, El sentit de la vida AIE i Surprise Alley (França), en producció associada amb TV3, amb la participació de TVE i la col·laboració del Departament de Cultura de la Generaltat de Catalunya, ICAA i el Programa Europea Creativa MEDIA de la Unió Europea, 2017
Direcció i guió: Sergi Portabella
Fotografia: Bet Rourich
Música: Gerard Pastor
Intèrprets: Max Megías ( Francesc-Jean François ), Claudia Vega (Lluna), Àgata Roca (Bàrbara), Pau Durà (Doctor Martí), Théo Cholbi (Philippe)

Anar al contingut