Dissabte i diumenge, a les 15.40

Les pel·lícules del cap de setmana

Liam Neeson és Martin Harris a "Sense identitat". Un científic que, després de tenir un accident, es desperta en un hospital sense recordar res. Després, film romàntic amb Whitney Houston i Kevin Costner, a "El guardaespatlles". I diumenge, intriga a "Mort a l'illa" i "Raptada", on un pres que compleix condemna per assassinat segresta la dona del director de la presó per escapar-se del centre penitenciari.
Liam Neeson protagonitza "Sense identitat"
Liam Neeson protagonitza "Sense identitat"

Dissabte, a les 15.40, "SENSE IDENTITAT" (Unknown)

El científic Martin Harris va a Berlín amb la seva dona per assistir a un congrés, però té un accident i es desperta en un hospital després d'estar en coma uns dies. Com que no recorda res, la seva dona no el reconeix i un altre home es fa passar per ell, comença a investigar què ha passat, amb l'ajuda de la taxista que li va salvar la vida i un antic membre de la Stasi. Un film protagonitzat per Liam Neeson.

Dissabte, a les 17.40, "EL GUARDAESPATLLES" (The bodyguard)

Frank Farmer és un ex-agent secret molt dedicat a la seva professió que, en convertir-se en guardaespatlles d'una celebritat, continua actuant amb el seu estricte sentit de la responsabilitat. El fet de protegir una estrella de l'espectacle, l'actriu i cantant Rachel Marron, de l'assetjament d'un fan obsessiu, l'introdueix en un món enlluernador i l'acaba atrapant en un idil·li inesperat amb la seva bella clienta.

Diumenge, a les 15.40, "MORT A L'ILLA" (Deadly isolation)

En un poblet tranquil i pintoresc d'una illa a prop de la costa de Maine hi viu la Susan, una jove pintora que plora la pèrdua recent del seu marit, en Ron. Dos fugitius de la justícia, en Patrick i en Kyle, també ploren la pèrdua del botí amb els diamants sostrets en un robatori en què havien participat un any abans amb l'ara difunt marit de la Susan. Un dels fugitius es farà passar per company d'en Ron a la universitat per guanyar-se la confiança d'una Susan encara vulnerable i poder-se acostar als diamants.

Diumenge, a les 17.15, "RAPTADA" (Abducted)

Jack Carlson, un pres que compleix condemna per assassinat, segresta la dona del director de la presó per escapar-se del centre penitenciari. La situació és prou complicada, però encara ho és més del que sembla, perquè el presumpte assassí no havia comès cap assassinat. A més, el director de la presó, un home amb ambicions polítiques, té una amant i es vol treure la seva dona de sobre fent xantatge al Jack perquè la rapti i la mati. El Jack no té elecció i acaba raptant la dona, però, a partir de la por i la desconfiança inicials entre els dos, anirà naixent una relació nova que els portarà a treballar junts per alliberar-se conjuntament del llast del passat.

Anar al contingut