"Les distàncies", d'Elena Trapé
"Les distàncies", d'Elena Trapé
TV3 amb el cinema

"Les distàncies", coproduïda per TV3, arriba als cinemes

Divendres 7 de setembre va arribar als cinemes el film "Les distàncies", una producció de Coming Soon Films coproduïda per TV3, Miss Wasabi i Busse & Halberschmidt, dirigida per Elena Trapé i protagonitzada per Alexandra Jiménez, Miki Esparbé, Bruno Sevilla, Isak Férriz i Maria Ribera

"Les distàncies" arriba demà als cinemes, després de guanyar la Bisnaga d'Or a la millor pel·lícula, Bisnaga de Plata a la millor direcció i Bisnaga de Plata a la millor actriu en l'última edició del Festival de Cinema de Màlaga.

El film, dirigit per Elena Trapé i protagonitzat per Alexandra Jiménez, Miki Esparbé, Bruno Sevilla, Isak Férriz i Maria Ribera, explica la història de l'Olivia, l'Eloy, el Guille i l'Anna, que viatgen a Berlín per visitar per sorpresa el seu amic Comas, que fa 35 anys. Ell no els rep com s'esperaven i, durant el cap de setmana, les seves contradiccions afloren i l'amistat es posa a prova. Junts descobriran que el temps i la distància poden canviar-ho tot.

"Les distàncies" és una reunió d'amics que fa detonar una sèrie de conflictes interns. Explica com sovint es fa mal a aquells a qui més es necessita, especialment quan un se sent perdut. Explica com fantasiar que es té una altra vida no és una manera d'escapar dels problemes, només de retardar-los. I què suposa madurar i descobrir que la teva vida no és el que tu havies cregut que podia arribar a ser.

La pel·lícula és una producció de Coming Soon Films en coproducció amb TV3, Miss Wasabi i Busse & Halberschmidt. I compta amb la participació de TVE i Movistar+, amb el suport de l'ICAA i del Departament de Cultura i amb el finançament de l'ICO i CREA SGR.


FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció: Elena Trapé
Guió: Elena Trapé, Josan Hatero i Miguel Ibáñez Monroy
Producció executiva: Marta Ramírez
Producció associada: Marcelo Busse i Isabel Coixet
Producció delegada TVC: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Alexandra Jiménez, Isak Férriz, Bruno Sevilla i Maria Ribera amb la col·laboració especial de Miki Esparbé
Direcció de fotografia: Julián Elizalde

 

tv3.cat/ficcio-i-cinema

Anar al contingut