Una producció participada per TV3

Greta Fernández, la combativa protagonista del nou cartell d'"El fred que crema"

En exclusiva per TV3, es presenta el nou cartell d'"El fred que crema", la pel·lícula de Santi Trullenque, amb Greta Fernández i Roger Casamajor, que arriba als cinemes a principis del 2023. Situat a la Segona Guerra Mundial i ambientat a Andorra, és un thriller històric sobre sentiments passionals

Cartell oficial d'"El fred que crema"

Aquest és el nou cartell d'"El fred que crema", que desvelem en exclusiva. La producció, participada per TV3, s'estrenarà el 21 de gener als cinemes.

L'òpera prima de Santi Trullenque, amb Greta FernándezRoger Casamajor com a protagonistes, ha estat recentment anunciada com a candidata a la nominació de millor pel·lícula per la XVa edició dels Premis Gaudí. 

Trullenque ha rodat un thriller històric que deixa relluir els sentiments passionals dels seus protagonistes: venjança, gelosia, traïció i odi, tots ells emmarcats per una naturalesa salvatge i espectacular.

Adrià ColladoPedro CasablancDaniel HorvathKsawery Szlenkier completen el repartiment d'aquesta adaptació de la premiada obra de teatre d'Agustí Franch.

Els Pirineus durant la Segona Guerra Mundial

Hivern del 1943 als Pirineus. Els canons de la Segona Guerra Mundial ressonen al llogaret fronterer on viuen la Sara (Greta Fernández) i l'Antoni (Roger Casamajor), un jove matrimoni que espera el seu primer fill.

L'arribada d'una família de jueus que fugen de la persecució nazi trastocarà la vida a la vall. La Sara haurà d'afrontar una decisió difícil: obeir la raó o seguir el que li dicta el cor. El passat i els secrets que la neu ha mantingut enterrats durant anys estan a punt de sortir a la llum.

"El fred que crema" és una producció de Films de l'Orient en coproducció amb TV3, Red Nose i Arlong Films, i amb el suport de l'ICEC i del Govern d'Andorra.

 

 

Anar al contingut