Aquest divendres s'estrena "Barcelona, nit d'estiu"

Divendres s'estrena l''opera prima' del jove director català Dani de la Orden "Barcelona, nit d'estiu"

"Barcelona, nit d'estiu" és una comèdia romàntica que gira al voltant de sis històries d'amor que passen al llarg d'una nit en una única ciutat: Barcelona. És una producció de Playtime Movies, Andreu Buenafuente i Kike Maíllo amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.
 
El llargmetratge s'ha preestrenat a diverses poblacions de Catalunya i a les Balears durant aquest estiu amb la presència d'una part de l'equip artístic i el cantant Joan Dausà, que ha interpretat alguns dels temes de la pel·lícula, entre els quals la seva cançó més emblemàtica,"Jo mai mai", punt de partida del llargmetratge. Dani de la Orden ha apostat per una manera divertida i original de fer la promoció de la pel·lícula i, a part de les preestrenes, ha creat un vídeo d'animació a l'estil "Arròs covat" on explica com va sorgir la idea i els maldecaps posteriors que va haver de patir fins a aconseguir materialitzar el film.
 
Sinopsi:
La nit del 18 d'agost del 2013 el cometa Rose va travessar el cel de la ciutat de Barcelona oferint un espectacle únic que no tornarà a repetir-se fins d'aquí uns quants segles. A cau d'orella o de viva veu, encara germinant o a punt de pansir-se, aquesta mateixa nit va haver-hi 567 històries d'amor. El llargmetratge n'explica sis.
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Dani de la Orden
Guió: Eduard Solà, Eric Navarro i Dani González
Producció executiva: Bernat Saumell, Alberto Aranda, José Corbacho, Andreu Buenafuente, Kike Maíllo i Toni Carrizosa
Intèrprets: Joan Dausà, Francesc Colomer, Jan Cornet, Mar del Hoyo, Laura Díaz, Miki Esparbé, Sara Espígul, Luis Fernández, Marc García, Àlex Monner, Jordi Pérez, Míriam Planas, Mingo Ràfols, Alba Ribas, Santi Ricart, Pau Roca, Bárbara Santa-Cruz, Bernat Samell, Marta Soler, Elena Tarrats, Cristian Valencia, Claudia Vega, Peter Vives i Laura Yuste.
Direcció de fotografia: Ricard Canyellas
Música: Joan Dausà
 

 

Anar al contingut