Èxit musical del Super3

Disc d'Or per a "Tenim el poder", de la família del Super3

Aquesta tarda, s'ha fet el lliurament del Disc d'Or a la família del Super3 per les 20.000 còpies venudes de "Tenim el poder", l'últim treball musical del Super3. En aquest disc, canten per primera vegada els nous personatges de la família del Super3: la Nenúfar, la Matoll i el 6Q. L'acte ha tingut lloc a la seu d'Abacus a Barcelona i ha comptat amb l'assistència dels personatges de la família del Super3.
Disc d'Or per "Tenim el poder", de la família del Super3

Disc d'Or per "Tenim el poder", de la família del Super3

"Tenim el poder" és el darrer disc de la família del Super3. Va sortir a la venda al mes d'octubre i, des d'aleshores, se n'han venut 20.000 còpies. Aquesta tarda, la seu d'Abacus del carrer Còrsega de Barcelona ha estat l'escenari on el cap de vendes de la discogràfica Blanco y Negro, Pere Coderch, ha lliurat el Disc d'Or a l'Àlex, el Fluski, el Pau, la Pati Pla i el 6Q, de la família del Super3, que estaven acompanyats pel productor musical i autor de les cançons Marc Parrot, per Àngel Lacalle, responsable dels projectes musicals de la CCMA; Dani López, director del canal Super3, i Gerard Hausmann, editor del canal Super3. L'acte ha estat conduït per Lluís Marquina.

 

"Tenim el poder", que ara ja és Disc d'Or, inclou deu cançons noves escrites per Marc Parrot, que configuren un disc ple de valors i continguts positius. "Tenim el poder", "Bum bum", "Pots comptar amb mi" o "El diari secret" són alguns dels temes d'un disc que ha estat produït per la discogràfica Blanco y Negro. Aquest Disc d'Or s'afegeix a una llarga llista de discos d'or i de platí que han aconseguit els treballs musicals del Super3 al llarg de la seva història i que va començar amb el primer disc "Clubifaximàtic" (Disc de Platí amb més de 100.000 còpies, l'any 1992) fins als darrers com "Benvinguts al club", "Anem a veure món", "Uh! Oh! No tinc por!", "Arkandú" o "Connectem", tots ells guardonats amb "Or" o "Platí" fins a l'actual "Tenim el Poder". En total, el Super3 ha editat 26 produccions discogràfiques en aquests 26 anys d'història.

 

Un disc ple de valors

La sostenibilitat del planeta, la robòtica, la cuina o la importància de tenir algú al costat quan el necessites són alguns dels valors que presenta aquest nou disc que interpreten els personatges nous de la família: la Nenúfar, la Matoll i el 6Q, juntament amb els ja coneguts Pau, Àlex, Fluski, Pati Pla i els malvats Senyor Pla i Rick. A més, el disc inclou un parell de sorpreses interpretatives que es revelaran aviat a la pantalla del canal Super3.

 

La cançó "Tenim el poder" és una crida a favor de tenir cura de la natura que ens envolta, interpretada per les dues petites elfes, juntament amb la resta de la família. La Nenúfar i la Matoll, ja molt populars entre el públic infantil, interpreten dues cançons

més al disc. D'una banda, "El diari secret", on el pare de la família, el Pau, conversa amb elles sobre les coses que val la pena escriure en un diari: somnis, anècdotes, anhels, les coses que hem fet i hem desfet... L'altre tema de les elfes, "Pots comptar amb mi", és un cant a la relació entre les dues germanes que, malgrat que són molt diferents, es donen suport en els moments importants.

 

El 6Q, el robot de la família del Super3, canta també per primera vegada en aquest disc. "Soc una machine", en què també intervé l'Àlex, és una cançó al voltant de la robòtica i dels bons hàbits alimentaris, dues temàtiques per les quals el Super3 ha apostat fort. L'altre tema interpretat pel robot amb cor de llauna és "Bum bum", una cançó amb aires llatins on descobrim que els sentiments del robot no estan del tot sota control.

 

Combinació de ritmes

La incorporació de noves sonoritats en les cançons de Marc Parrot, que en firma també la producció musical, és una altra de les característiques del nou disc. Així, al costat dels ritmes llatins, el disc presenta diferents propostes que passen per cançons per ser escoltades abans d'anar a dormir, cançons per ballar sense parar o per cantar al cotxe en família.

 

"Qui porta el ritme?" és la cançó que interpreta la Pati Pla. Amb una tornada difícil d'oblidar, es tracta d'un tema en què la neboda del Senyor Pla deixa clar que ella té la seva pròpia personalitat i que no es deixa dominar per ningú. Els malvats de la ficció televisiva, el Senyor Pla i el Rick, també tenen la seva cançó al disc, que es titula "Dues cares".

 

Les deu cançons del disc

1. Tenim el poder

2. Bum Bum

3. Pots comptar amb mi

4. Brother

5. Qui porta el ritme?

6. L'onada

7. Soc una machine

8. Dues cares

9. El diari secret

10. Algú com tu