Tataki de carn de bou
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gabriel Paricio
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La cuina del Galvany, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
La salsa de soja conté una gran quantitat de sal, per tant substitueix aquest condiment en les preparacions i és una salsa molt apropiada per acompanyar els plats de les persones amb la tensió baixa.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 500 g d'entrecot de bou
- 50 ml de salsa de soja
- 50 ml de vinagre balsàmic
- 25 ml d'oli d'oliva
- 1 manat de cebes tendres picades
- 1 manat d'espàrrecs verds escaldats
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol el vinagre balsàmic, la salsa de soja, l'oli i la part verda de les cebes tendres ben picadeta, remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar.
Mentrestant, en una paella sense oli fregiu l'entrecot de bou perquè quedi ben dauradet per fora i ben cru per dins. Seguidament, refredeu-lo en un bol amb aigua i gel. Quan estigui fred, talleu-lo a làmines, poseu-les en un plat, cobriu-les amb la barreja de vinagre i soja i deixeu-ho macerar a la nevera durant una hora.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els espàrrecs que haureu escaldat.
I ja per acabar, emboliqueu els espàrrecs amb els talls de bou, poseu-ne 4 o 5 talls a cada plat, afegiu-hi una mica de ceba tendra per sobre i salseu-ho tot amb la maceració de vinagre i soja.
Mentrestant, en una paella sense oli fregiu l'entrecot de bou perquè quedi ben dauradet per fora i ben cru per dins. Seguidament, refredeu-lo en un bol amb aigua i gel. Quan estigui fred, talleu-lo a làmines, poseu-les en un plat, cobriu-les amb la barreja de vinagre i soja i deixeu-ho macerar a la nevera durant una hora.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els espàrrecs que haureu escaldat.
I ja per acabar, emboliqueu els espàrrecs amb els talls de bou, poseu-ne 4 o 5 talls a cada plat, afegiu-hi una mica de ceba tendra per sobre i salseu-ho tot amb la maceració de vinagre i soja.