Tataki de carn de bou

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gabriel Paricio
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La cuina del Galvany, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    La salsa de soja conté una gran quantitat de sal, per tant substitueix aquest condiment en les preparacions i és una salsa molt apropiada per acompanyar els plats de les persones amb la tensió baixa.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g d'entrecot de bou
  • 50 ml de salsa de soja
  • 50 ml de vinagre balsàmic
  • 25 ml d'oli d'oliva
  • 1 manat de cebes tendres picades
  • 1 manat d'espàrrecs verds escaldats

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol el vinagre balsàmic, la salsa de soja, l'oli i la part verda de les cebes tendres ben picadeta, remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar.

Mentrestant, en una paella sense oli fregiu l'entrecot de bou perquè quedi ben dauradet per fora i ben cru per dins. Seguidament, refredeu-lo en un bol amb aigua i gel. Quan estigui fred, talleu-lo a làmines, poseu-les en un plat, cobriu-les amb la barreja de vinagre i soja i deixeu-ho macerar a la nevera durant una hora.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu els espàrrecs que haureu escaldat.

I ja per acabar, emboliqueu els espàrrecs amb els talls de bou, poseu-ne 4 o 5 talls a cada plat, afegiu-hi una mica de ceba tendra per sobre i salseu-ho tot amb la maceració de vinagre i soja.
Anar al contingut