Ànec amb raïm

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn d'ànec és de tipus vermell, conté proteïnes de bona assimilació i ferro, també té un alt contingut en greixos del tipus saturat, i per això el seu consum ha de ser ocasionalAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    4 cuixes d'ànec confitades

  • 500 ml de brou de gallina
  • 10 grans de raïm negre
  • 8 salsifins
  • 6 figues
  • 1 got de sidra
  • 1 porro
  • Farigola fresca
  • Sal
  • Pebre negre

PREPARACIÓ

  1. Posem una cassola al foc i hi afegim quatre cuixes confitades d'ànec.
  2. Enrossim les cuixes 2' amb el seu greix.
  3. Reservem les cuixes en un plat o safata.
  4. Tallem un porro net a la juliana.
  5. Amb el mateix greix enrossim el porro a foc lent, 10 minuts.
  6. Rentem 8 salsifins. Els pelem i tallem a rodelles a mida de mossegada.
  7. Traiem les llavors de 10 grans de raïm negre i els reservem.
  8. Escalfem 500 ml de brou gallina.
  9. Afegim a la cassola amb el porro els salsifins tallats i els grans deraïm sense pinyols i ho integrem.
  10. Tallem 6 figuesper la meitat i les afegim a la cassola.
  11. Ho salpebrem i ho integrem tot.
  12. Afegim 1 got de sidra a la cassola i n'aixequem els sucres.
  13. Afegim 1 branca de farigola fresca.
  14. Afegim a la cassola les cuixes d'ànec i ho integrem tot.
  15. Afegim el brou calent a la cassola i ho fem coure 10 minuts a foc lent destapat.
  16. Ho emplatem amb les cuixes,elssalsifins, el raïm i les figues.
Anar al contingut