Llengua a la vinagreta

  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Ada Parellada
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Llengua de vedella filetejada fina
  • Julivert
  • 2 ous durs
  • Un gra d'all
  • Un grapat de tàperes
  • 4 cogombrets
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de poma
  • 1 taronja
  • 1 fulla tendra d'escarola

PREPARACIÓ

  1. Bullim la llengua durant dues hores i la pelem (també es pot comprar ja bullida a les botigues de menuts dels mercats). Un cop refredada, la filetegem.
  2. Piquem all i julivert al morter.
  3. Hi afegim els rovells dels ous durs i en fem una mena de salsa, afegint-hi oli d'oliva i un raig de vinagre de poma.
  4. Amb aquesta salsa untem la llengua.
  5. Piquem les tàperes i els cogombrets i els posem per sobre de la llengua ja marinada.
  6. Ho acabem amb una mica de taronja, pell de taronja ratllada i uns brins d'escarola
Anar al contingut