Raviolis farcits de calçots, carabassó i poma

INGREDIENTS

  • 18 calçots

    200 g de salsa de calçots

    300 g de farina

    3 ous

    1 carbassó

    2 pomes

    Unes branques de farigola

    Una mica d'espígol

    Oli

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Batem la farina i els ous amb un rajolí d'oli fins aconseguir una massa homogènia i després pastem durant deu minuts.
  2. Estirem la massa enfarinada, l'aprimem i la tallem a la mida del motlle.
  3. Pelem els calçots i piquem la part blanca.
  4. Per fer el farcit, coem amb un raig d'oli els calçots picats, el carbassó i la poma tallats menuts, a foc lent. Salem.
  5. Posem les làmines de pasta sobre el motlle. Hi afegim el farcit ja fred. A sobre hi col·loquem una segona làmina de parta i seccionem amb el corró. Enretirem el sobrant.
  6. Saltem els altres calçots tallats a trossos de dos dits de llargària, en una paella, amb un raig d'oli i una mica de sal. Només s'han d'enrossir.
  7. Separem els raviolis del motlle i els bullim amb força aigua i sal, tres minuts.
  8. Servim els raviolis amb la salsa de calçots i els calçots saltats. Acabem amb una mica de farigola i una flor d'espígol.
Anar al contingut