Gall de Sant Pere amb faves

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Xavi Ferraté
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    1 gall de St. Pere, 5 kg

  • 200 g de faves desgranades
  • 2 unitats de calçots tallats a rodelles
  • 1 dl de fumet de peix vermell
  • 40 g de mantega
  • 1 branca de menta fresca
  • Sal, pebre negre

PREPARACIÓ

  1. Netegem el gall de Sant Pere d'espines i cap.
  2. Saltem els calçots i les faves, salpebrem.
  3. En un cassó reduïm el fumet i lliguem la salsa amb mantega, infusionem amb la menta fresca.
  4. Ho aboquem a dins una gerra.
  5. Marquem el St. Pere en una paella amb oli, sal i pebre.
  6. Emplatem, hi aboquem la salsa i decorem amb una fulla de menta.
Anar al contingut